Eurofins Environment Testing Sweden AB, Lidköping

Eurofins är en global ledare inom området “Testing for Life” med mer än 45.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vi är nu den globala marknadsledaren inom miljö-, livsmedels-, läkemedels- och kosmetikatester såväl som inom jordbruksvetenskapliga CRO-tjänster (Contract Research Organization). Vi är också bland världens marknadsledare inom avancerad materialvetenskap, genomik, kriminalteknik, konsumentprodukter och kliniska testtjänster.

Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Läs mer på www.eurofins.se.

Är du sugen på att testa på ett nytt arbete som ger dig möjlighet att arbeta i ett högt tempo, ta ett stort eget ansvar samt arbeta i en stimulerande och föränderlig miljö? Då kanske du är vår nästa medarbetare! 

Till Eurofins Environment i Lidköping söker vi medarbetare till både vårt dagteam och natteam. Du kommer bland annat arbeta med upp-pack och inregistrering av ankomna prover. Du kommer vara en nyckelperson i provets start på laboratoriet! 

För att trivas hos oss på Eurofins behöver du vara en noggrann individ som har god planeringsförmåga och kan vara flexibel. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en hög arbetskapacitet. Vidare tar du stort ansvar och är en fena på att samarbeta. 

Om du dessutom har en naturvetenskaplig utbildning på minst gymnasienivå och/eller tidigare erfarenhet av laboratoriearbete, så anses detta som meriterande. Vi lägger stor vikt vid administrativa erfarenheter och förmågor likväl som på dina personliga egenskaper.

Båda anställningarna avser tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Du kommer jobba heltid dagtid (40h/v) heltid natt (27h/v). Vi ser gärna att du kan börja omgående!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! 
För vidare frågor kontakta HR-Generalist Sara Carlsson, 010-490 80 57, saracarlsson@eurofins.se.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/48
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-06-30

Return to job vacancies