Eurofins är en global ledare inom området “Testing for Life” med mer än 45.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vi är nu den globala marknadsledaren inom miljö-, livsmedels-, läkemedels- och kosmetikatester såväl som inom jordbruksvetenskapliga CRO-tjänster (Contract Research Organization). Vi är också bland världens marknadsledare inom avancerad materialvetenskap, genomik, kriminalteknik, konsumentprodukter och kliniska testtjänster.

Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Läs mer på www.eurofins.se.

Vi söker en medarbetare till vår livsmedelskemiska avdelning i Lidköping! Du kommer arbeta med typiska våtkemiska metoder och utföra analyser åt våra kunder. Du kommer arbeta med standardiserade metoder som ska appliceras på en mängd olika provtyper. Du är en del av verksamhetens dagliga analysarbete och är en viktig spelare i att leverera högkvalitativa analysresultat inom givna tidsramar.

För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har någon form av naturvetenskaplig utbildning, gärna på högskolenivå, inom kemi, livsmedelskemi eller motsvarande. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av laboratoriearbete. Du behöver ha god datavana och ett stort tekniskt intresse.

Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet samt god förmåga till problemlösning. Hög arbetskapacitet och god planeringsförmåga är viktigt. Du är en positiv person som tar ansvar och har god samarbetsförmåga. Du klarar av att arbeta i högt tempo, att ständigt arbeta med förbättringar samt ha ett kritiskt tänkande. Gruppen är viktig för oss, varför vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. 

Villkor

Tillsvidare, tillträde snarast, provanställning kommer att tillämpas. Heltid. Månadslön. Förskjuten arbetstid kan förekomma.

Kontakt och ansökan

Sök tjänsten via länken nedan. Vi går igenom ansökningar löpande och kan komma att tillsätta innan ansökningstiden går ut.

För mer information om tjänsten kontakta: 
Sara Carlsson, HR-Generalist, saracarlsson@eurofins.se
Lotta Salste, produktionschef, LottaSalste@eurofins.se

Vi ser fram emot din ansökan och hälsar vår nya medarbetare välkommen till Eurofins!

Anställningsform Contract de munca pe perioada nedeterminata
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/66
Publicerat 2019-09-24
Sista ansökningsdag 2019-11-10

Inapoi la locuri de munca vacante