Eurofins Water Testing Sweden AB

Söker du en ny utmaning där du får utveckla ditt ledarskap och vara med på en spännande resa i ett expansivt företag? Välkommen till Eurofins!

DINA ARBETSUPPGIFTER

I den här rollen kommer du att ansvara för att driva produktionsarbetet framåt genom att coacha medarbetare, se potential för förbättringar samt ansvara för att resurser används på rätt sätt för att optimera affärsresultatet. Du arbetar mot företagets mål och affärsidé samt ansvarar för att fastställda metoder, rutiner och instruktioner följs. Du kommer att ha ledaransvar för cirka20 personer och rapporterar till BU Manager.

För att lyckas i rollen behöver du vara trygg i dig själv, kommunikativ och tydlig. Du är en närvarande och lyhörd ledare som motiveras av att stödja och utveckla medarbetare samt driva verksamheten framåt. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap från tillverkande industri och har uppnått goda resultat i att skapa starka och sammansvetsade team och nå affärsmålen. Eftersom vi ingår i en internationell koncern behöver du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi är ett värderingsstyrt företag och lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Det är viktigt att du känner dig motiverad av våra kärnvärden: Kund, Lyhördhet, Yrkesstolthet tillsammans och Professionalism & hållbarhet.

Väckte vi ditt intresse? Välkommen med din ansökan senast 2020-02-16. Arbetet är på heltid och dagtid med viss flexibilitet då teamet har medarbetare som jobbar natt. Tjänsten är tillsvidare, dock kan vi tillämpa provanställning initialt. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

OM FÖRETAGET

Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med cirka 45 000 anställda i 47 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret är lokaliserat i Lidköping. Vi erbjuder kemiska och mikrobiologiska analyser inom olika områden - lantbruk, livsmedel och miljö.

I den här rekryteringen samarbetar vi med One Partner Group som gärna tar emot din ansökan här! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/7
Publicerat 2020-01-27
Sista ansökningsdag 2020-02-16

Inapoi la locuri de munca vacante