Eurofins Environment Testing, Lidköping

Om Eurofins!
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper, med kemiska och mikrobiologiska analyser samt digitala tester till kunder inom bland annat lantbruk, livsmedel, läkemedel, miljö och leverantörer av tv-tjänster. Vi är drygt 45 000 anställda och har mer än 800 laboratorier i 47 länder över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på 4 hörnstenar; kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet (respekt, ansvarsfullhet).
Läs mer på www.eurofins.se.

Arbetsbeskrivning

Som säljare på Eurofins tillhandahåller du offentlig sektor och teknikkonsulter runt om i Sverige en produktportfölj bestående av ca 200 000 olika analyser. Försäljningen drivs framför allt via offentlig upphandling, där du ingår i ett team av sex säljare och säljkoordinatorer i Lidköping. Mestadels av tiden spenderas tillsammans med dina kollegor på kontoret. Resterande tid utför du kvalitativa besök hos både våra befintliga men även potentiella kunder.

Vi erbjuder

Inledningsvis kommer du få en gedigen internutbildning, för att lära känna företaget, produkterna samt hur säljprocessen går till. Du kommer även få möjlighet att gå externa utbildningar. Vi är ett företag som värnar om våra medarbetare, och försöker alltid för rekrytera internt för att medarbetarna skall ha möjlighet att växa inom bolaget. Du tillhandahålls en fast lön, en årsbonus vid uppnått resultat samt 32 dagars semester. 

Din profil

Vi söker dig som har tidigare säljerfarenhet. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med offentlig upphandling, alternativt suttit som inköpare i liknande situation. Vi ser gärna att du har en naturvetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande. Du har följande personliga egenskaper:

  • Målinriktad
  • Resultatorienterad
  • Noggrann
  • Drivande och engagerande

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du har även erfarenhet av Office-paketet, goda kunskaper inom främst Excel är meriterande.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan via länken här.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/42
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-05-31

Tillbaka till lediga jobb